Borrelpakket bestellen voor thuisborrel

Borrelpakket bestellen voor thuisborrel
Zoek jij naar een lekker gevuld borrelpakket voor thuis? Of wellicht voor de thuis vrijmibo? Dan is het wel zo lekker om van leuke, verrassende borrelhapjes te kunnen genieten met een luxe wijn, speciaalbiertjes of bijzondere frisdrank. Toch? Laat daarom eens een borrelpakket bezorgen door Food and Wood. Bij Food and Wood houden we van goed eten en zijn we gek op borrelen. Onze borrelpakketten zijn dan ook uitermate geschikt voor een lekker avondje met z’n tweeën op de bank, maar evengoed voor een thuisvrijmibo of gezellig avondje met vrienden of familie. Benieuwd geworden? Bekijk ons huidige assortiment borrelpakketten op onze website.

Doe het zelf of ready to serve?

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken? Het is allebei mogelijk bij Food and Wood. Wij bieden onze borrelpakketten namelijk aan als vers ingepakte borrelboxen én als volledig opgemaakt borrelplanken.

Wil jij bestellen? Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen bij jou thuis. Tip: ook ideaal om cadeau te geven aan iemand! Vul het adres in en voeg een een persoonlijk boodschap toe en wij regelen de rest!

Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten thuisbezorgen.

Borrelpakket thuis laten bezorgen

Hoe je zelf makkelijk een borrelpakket thuis kunt laten bezorgen? Je kunt elke dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je borrelplank naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wij bezorgen aan huis borrelpakketten op de volgende twee manieren:

  1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland.
  2. Opgemaakte plank in Apeldoorn of regio Gelderland.

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een hapjesplank of catering op maat? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Gezellig samen (op afstand) borrelen

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te bestellen voor thuis. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het diner.

Overheerlijk borrelpakket bestellen

Een uitgebreid borrelpakket laten bezorgen in Nederland om gezellig thuis mee te borrelen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als borrelbox voor later? Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.

Mamadi